Cum cumpar


IN CONCORDEM R&G SRL
S.C. IN CONCORDEM R&G S.R.L.
Str. Sitarului, nr.2C
Brasov, 500275
CUI: RO 36837917
Nr. inreg. Registru Comertului: J8/2533/2016
Banca ING Brasov
Cont IBAN: RO16INGB0000999906562576
Trezoreria Brasov
Cont: RO97TREZ1315069XXX017886


    Site-ul apartine firmei S.C. IN CONCORDEM R&G S.R.L. Brasov, societate prin care se vor emite toate documentele comerciale de pe paginile "www.e-birotica.ro" .

    Acest site se adreseaza persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate.

   Pentru a putea cumpara online produsele din site-ul www.e-birotica.ro trebuie sa va creati un cont. Pentru aceasta, se da click pe Contul meu -> Cont nou, se vor completa datele cerute si se vor salva prin apasarea butonului 'Salveaza'. In cazul in care aveti deja cont, se va completa "Adresa de e-mail" si se va introduce "Parola" si se va apasa pe butonul 'Login'.

    Din meniul "PRODUSE" (stanga) se alege categoria sau subcategoria din care face parte produsul dorit.
    Se cauta produsul si se da click pe butonul 'adauga in cos'. In cazul in care se doreste o cantitate mai mare decat cea implicita, in casuta din dreptul campului 'Adauga in cos' se trece cantitatea dorita si apoi se da click pe butonul 'Adauga in cos'. Se procedeaza la fel cu toate produsele dorite.
    Pentru a vedea ce produse s-au adaugat in cos pentru cumparare se da clik pe 'Cosul meu' (din antet, langa meniul principal) si se vizualizeaza produsele. Cantitatea se poate modifica prin introducerea numarului de bucati dorite si apoi se da clik pe butonul 'Modifica', iar daca se doreste renuntarea la produsul respectiv se da clik pe butonul 'sterge'.
    In cazul in care ati uitat sa va logati sau doriti sa va logati dupa sau in timp ce faceti cumparaturile, produsele selectate pentru cumparare nu se vor sterge, dar nu veti putea confirma comanda (din Cosul meu) prin apasarea butonului 'Confirm comanda' decat dupa logare.

    In cazul in care livrarea presupune transportul intr-o locatie din afara orasului Brasov, va rugam sa consultati sectiunea "Transport" din site.

    Comanda minima este de 200 LEI. Preturile contin TVA.