Tarnsport


IN CONCORDEM R&G SRL
S.C. IN CONCORDEM R&G S.R.L.
Str. Sitarului, nr.2C
Brasov, 500275
CUI: RO 36837917
Nr. inreg. Registru Comertului: J8/2533/2016
Banca ING Brasov
Cont IBAN: RO16INGB0000999906562576
Trezoreria Brasov
Cont: RO97TREZ1315069XXX017886


    Site-ul apartine firmei S.C. IN CONCORDEM R&G S.R.L. Brasov, societate prin care se vor emite toate documentele comerciale de pe paginile "www.e-birotica.ro" .

    Acest site se adreseaza persoanelor juridice: firme, intreprinderilor individuale si persoanelor fizice autorizate.

    Transportul este GRATUIT in BRASOV.

   In cazul in care livrarea presupune transportul marfurilor in afara orasului Brasov, transportul va fi suportat de catre firma noastra, daca comanda se incadreaza in una din optiunile de mai jos. In caz contrar beneficiarul va suporta cosurile de transport.

     Pentru comanzi mai mari de 350 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit, daca comanda este platita in avans cu Ordin de Plata (OP) si daca localitatea de destinatie se afla in zona de acoperire a firmelor de curierat.

     Pentru comanzi mai mari de 500 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit indifierent de modalitatea de plata, daca localitatea de destinatie se afla in zona de acoperire a firmelor de curierat.

     Pentru comanzi mai mari de 1000 lei (TVA inclus) firma noastra asigura transportul gratuit daca comanda este platita in avans cu Ordin de Plata (OP), indiferent de localitatea de destinatie.

     TARIFE:

  • Primul kg: 15lei + TVA
  • Urmatoarele kg: 1.2 lei + TVA
  • Plata ramburs: 5 lei + TVA

    Tarifele pentru transport sunt aproximative.

   In cazul in care se solicita de catre client o alta firma de curierat, toate cheltuielile de transport vor ramane in sarcina beneficiarului.

   Comanda minima este de 200 LEI. Preturile contin TVA.

Whoops, looks like something went wrong.